Afbeelding MAS Kliniek - Praktijk voor injectables

Behandelingen en tarieven

MAS Kliniek werkt uitsluitend met A-merk producten zoals Botox Botulinum Toxine Type A en fillers van de merken Juvéderm en Teosyal.

Botox

Botuline toxine (botox) is een middel dat wordt gebruikt om spieren tijdelijk te verslappen. Botox kan zowel cosmetisch als medisch worden gebruikt. Cosmetisch wordt het met name gebruikt voor de behandeling van gelaatsspieren die de mimiek verzorgen, waardoor rimpels minder zichtbaar worden en de huid een stuk gladder wordt. Door met uiterste precisie kleine hoeveelheden te gebruiken, wordt er een natuurlijk subtiel resultaat nagestreefd. Medisch wordt botox gebruikt voor de behandeling van spanningshoofdpijn/migraine, tandenknarsen en overmatig transpireren.

Fillers

Door het verouderingsproces van de huid ontstaan rimpels en volumeverlies. Dit kan met behulp van fillers worden behandeld. De fillers van Juvéderm zijn wereldwijd de best verkochte hyaluronzuur filler. Juvéderm maakt gebruik van een unieke technologie die zorgt voor een mooie, gladde en consistente filler. De filler heeft een hoge weefselintegratie in de huid wat zorgt voor natuurlijke resultaten. De fillers van Teosyal bestaan uit een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur, een substantie die van nature in de huid voorkomt. Deze fillers hebben het vermogen om zich aan de bewegingen van het gezicht aan te passen, waardoor een natuurlijk en mooi resultaat ontstaat.

* Met ingang van 1 januari 2023 gaat ons no-show beleid in. Wanneer de geboekte behandeling binnen 24 uur voorafgaand wordt geannuleerd of bij een no-show, wordt de helft van de behandeling in rekening gebracht.

Cosmetisch

Botox
Babybotox€ 90
Bovenlip (lip flip)€ 50
Bunny lines€ 50
Fronsrimpels€ 130
Kraaienpootjes€ 130
Voorhoofdrimpels€ 130
Combinatie 2 zones€ 225
Combinatie 3 zones€ 340
Fillers
Lippen 0,5ML€ 199
Lippen 0,7ML€ 239
Lippen 1ML€ 299
Marionetlijnen 0,5ML€ 199
Marionetlijnen 1ML€ 299
Neuslippenplooi 0,5ML€ 199
Neuslippenplooi 1ML€ 299
Ingevallen wangen 1ML€ 349
Jukbeenderen 1ML€ 349
Kin 1ML€ 349
Kaaklijn 1ML€ 349

Medisch

Botox
Grote behandeling migraine / spanningshoofdpijnv.a. € 440
Kleine behandeling migraine / spanningshoofdpijnv.a. € 240
Tandenknarsenv.a. € 240
Overmatig zwetenv.a. € 440