Afbeelding MAS Kliniek - Injectables and Skin Care

Over MAS Kliniek

Bij MAS Kliniek draait alles om jou. Ons team van professionals streeft ernaar om iedereen de beste zorg en aandacht te geven. Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop in alles wat we doen. We zijn trots op onze klantgerichte aanpak en streven ernaar om een persoonlijke en zorgvuldige ervaring te bieden.

Onze focus ligt op een natuurlijk utiziend resultaat waarbij het behouden van de unieke anatomie, gelaatsuitdrukkingen en contouren leidend is. Een frisse, jeugdige look die nog steeds helemaal jij is, zelfs na botuline toxine of filler behandelingen. Bij onze huidbehandelingen zetten we huidverbetering en huidverjonging op de eerste plaats. Alle behandelingen worden op maat samengesteld, speciaal voor jouw unieke huid, om zo de gewenste resultaten te verkrijgen voor die gezonde uitstraling.

MAS Kliniek combineert medische effectiviteit met esthetische finesse om de beste resultaten te behalen. Ons team van professionals voert medische en cosmetische behandelingen uit, altijd met een balans tussen krachtige werking en natuurlijke uitstraling.

Behandelingen worden uitgevoerd door Drs. Tarek Masarwa en cosmetisch behandelaar Paulien Feron.

Ons team

Afbeelding Paulien Feron

Paulien Feron

Cosmetisch behandelaar / praktijkeigenaar

Ontmoet Paulien Feron, uw toegewijde cosmetisch behandelaar en praktijkeigenaar bij MAS Kliniek.

Paulien is een professionele zorgverlener met meer dan tien jaar ervaring in de anesthesie binnen een groot academisch ziekenhuis. Haar passie voor esthetische geneeskunde heeft haar echter een andere richting uitgestuurd. Ze volgde haar hart en richtte MAS Kliniek op, een toonaangevende kliniek voor medische en cosmetische behandelingen.

Zij heeft haar opleidingen voor injectables en cosmetische dermatologie voltooid aan de Harley Academy in London, een wereldwijd bekend instituut voor het opleiden en trainen van medici in de cosmetische geneeskunde.

Paulien brengt haar uitgebreide kennis, expertise en toewijding naar MAS Kliniek, waar ze ernaar streeft om de beste zorg te bieden en prachtige, natuurlijke resultaten te bereiken voor elke klant.

Door haar jarenlange ervaring in het werken met verschillende priktechnieken werkt zij met grote precisie en is uiterst secuur in alles wat zij doet. Voor haar is professioneel en verantwoord werken vanzelfsprekend.

'Het uiterlijk speelt een belangrijke rol in hoe we ons voelen en hoe we ons tot anderen verhouden. Soms voelen we ons van binnen goed, maar komt het beeld in de spiegel niet volledig overeen met ons innerlijk. Ik wil je graag helpen om je innerlijke en uiterlijke schoonheid in harmonie te brengen. Je uitstraling is immers een weerspiegeling van je innerlijke kracht en zelfverzekerdheid'.

Laat Paulien's expertise en passie voor esthetische geneeskunde je helpen de beste versie van jezelf te worden.

BIG-nummer 19922214430

Afbeelding Drs. Tarek Masarwa

Drs. Tarek Masarwa

Behandelend arts

Ontmoet Tarek Masarwa, uw toegewijde behandelend arts bij MAS Kliniek.

Drs. Tarek Masarwa is een ervaren medische professional, die zijn opleiding geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht heeft voltooid. Hij is sinds 2012 werkzaam als arts en heeft zich sindsdien gespecialiseerd als anesthesioloog en intensivist, een achtergrond die een diep begrip van veilige en effectieve medische zorg benadrukt.

Door zijn werk als anesthesioloog-intensivist is hij gewend om met grote precisie en nauwkeurigheid te werken. Daarnaast heeft hij veel ervaring op het gebied van priktechnieken waarbij anatomiekennis vereist is.

Maar Tareks expertise gaat verder dan de conventionele geneeskunde. Hij heeft uitgebreide trainingen gevolgd bij het Nederlands Instituut Medisch Esthetische Behandelingen (NIMEB) en bij de Stichting Cosmetische Geneeskunde (SOCG), waardoor hij een scherp inzicht en vaardigheid heeft verworven in cosmetische geneeskunde. Daarnaast is hij lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Hierdoor zorgt Tarek ervoor dat alle behandelingen bij MAS Kliniek voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit, volgens de meest actuele wetgeving en richtlijnen.

'Het geeft mij veel voldoening om mensen blij te maken, zelfvertrouwen te geven en pijnklachten te behandelen op een minimaal-invasieve manier, vanuit MAS Kliniek.'

Vertrouw op de deskundigheid van Drs. Tarek Masarwa en ontdek hoe zijn bekwaamheid en aandacht voor detail je kunnen helpen om je medisch esthetische doelen te bereiken.

BIG-nummer 49916121901