Afbeelding MAS Kliniek - Praktijk voor injectables

Over MAS Kliniek

Bij MAS Kliniek staat kwaliteit en sfeer centraal. Na een zorgvuldige intake volgt een advies op maat, waarna de behandeling kan worden gestart. Wij vinden het belangrijk dat er een eerlijk advies wordt gegeven waarbij de focus ligt op een natuurlijk uitziend resultaat. De eigen anatomie, gelaatsuitdrukkingen en contouren dienen behouden te blijven, zodat het gezicht fris en jeugdig oogt.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door Drs. Tarek Masarwa en cosmetisch behandelaar Paulien Feron.

Ons team

Afbeelding Paulien Feron

Paulien Feron

Cosmetisch behandelaar / praktijkeigenaar

Paulien Feron heeft na tien jaren te hebben gewerkt binnen de anesthesie in een groot academisch ziekenhuis, haar grote passie gevolgd en MAS Kliniek opgericht. Paulien heeft haar opleiding voor injectables afgerond aan de Harley Academy in London, een wereldwijd bekend instituut voor het opleiden en trainen van medici in de cosmetische geneeskunde. Daarnaast studeert Paulien verder aan de opleiding 'Cosmetische Dermatologie'.

Het uiterlijk is voor een groot deel bepalend hoe we ons voelen en tot elkaar verhouden. Want wie wil er nu niet goed uitzien? Vanuit dat perspectief vindt Paulien het fantastisch om samen met de klant te werken aan het verhogen van het psychisch welbevinden.

Door haar jarenlange ervaring in het werken met verschillende priktechnieken werkt zij met grote precisie en is uiterst secuur in alles wat zij doet. Voor Paulien is professioneel en verantwoord werken vanzelfsprekend.

Paulien is praktijkeigenaar en werkzaam in de functie van cosmetisch behandelaar in MAS Kliniek.

Afbeelding Drs. Tarek Masarwa

Drs. Tarek Masarwa

Behandelend arts

Tarek Masarwa studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht en is sinds 2012 werkzaam als arts. De jaren hierna heeft hij zijn twee specialisaties als anesthesioloog en intensivist afgerond. Door zijn werk als BIG- geregistreerd anesthesioloog-intensivist is hij gewend om met grote precisie en nauwkeurigheid te werken. Daarnaast heeft hij veel ervaring op het gebied van priktechnieken waarbij anatomiekennis vereist is.

Naast zijn werk in de high-care heeft Tarek zich toegelegd op het gebied van medische- en cosmetische behandelingen met injectables. Het geeft hem veel voldoening om mensen blij te maken, zelfvertrouwen te geven en pijnklachten te behandelen op een minimaal-invasieve manier, vanuit MAS Kliniek.

Tarek heeft diverse opleidingen gevolgd bij het Nederlands Instituut Medisch Esthetische Behandelingen (NIMEB) en bij de Stichting Cosmetische Geneeskunde (SOCG). Daarnaast is hij lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG), zodat er volgens de actuele wetgeving en richtlijnen wordt gewerkt.