Afbeelding MAS Kliniek - Injectables and Skin Care

Onze behandelingen

We willen alleen het beste voor onze huid, daarom werken wij uitsluitend met A-merk producten. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat de effecten en resultaten van onze behandelingen optimaal zijn. We werken met de merken Botox Botulinum Toxine Type A en fillers van de merken Juvéderm en Teosyal. De huidbehandelingen worden uitgevoerd met de merken Mesoestetic, Neostrata en Skin Tech.

Botox

Botuline toxine (botox) is een middel dat wordt gebruikt om spieren tijdelijk te verslappen. Botox kan zowel cosmetisch als medisch worden gebruikt. Cosmetisch wordt het met name gebruikt voor de behandeling van gelaatsspieren die de mimiek verzorgen, waardoor rimpels minder zichtbaar worden en de huid een stuk gladder wordt. Door met uiterste precisie kleine hoeveelheden te gebruiken, wordt er een natuurlijk subtiel resultaat nagestreefd. Medisch wordt botox gebruikt voor de behandeling van spanningshoofdpijn/migraine, tandenknarsen en overmatig transpireren.

Fillers

Door het verouderingsproces van de huid ontstaan rimpels en volumeverlies. Dit kan met behulp van fillers worden behandeld. De fillers van Juvéderm zijn wereldwijd de best verkochte hyaluronzuur filler. Juvéderm maakt gebruik van een unieke technologie die zorgt voor een mooie, gladde en consistente filler. De filler heeft een hoge weefselintegratie in de huid wat zorgt voor natuurlijke resultaten. De fillers van Teosyal bestaan uit een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur, een substantie die van nature in de huid voorkomt. Deze fillers hebben het vermogen om zich aan de bewegingen van het gezicht aan te passen, waardoor een natuurlijk en mooi resultaat ontstaat.

Huidbehandelingen

Onze cosmetische huidbehandelingen zijn gericht op huidverbetering en huidverjonging. Deze behandelingen resulteren in een verbetering van structuur, textuur, hydratatie en stevigheid van de huid, door stimulatie van celvernieuwing en collageen- en elastineproductie. Daarnaast verminderen fijne lijntjes, rimpels, pigmentatie en krijgt de huid een mooi gezond uiterlijk met een natuurlijke glow. Laat je adviseren welke behandeling het beste bij jou past.

Profhilo
Profhilo is een 100% puur hyaluronzuur zonder stabilisatie of chemische toevoegingen. Het is een volledig natuurlijk product. Profhilo is geen filler maar stimuleert de werking van de eigen huid. Met nauwkeurige injecties op de juiste plaatsen in de huid wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd. Dit verbetert niet alleen de elasticiteit en stevigheid van de huid, maar verminderd ook zichtbaar fijne lijntjes, rimpels en verslapping. Bovendien zorgt de directe hydratatieboost voor een terugkeer van de gewenste glow en een gezonde huidtextuur. Een perfecte behandeling voor gezicht, nek en decolleté.

Skinboosters
Skinboosters revitaliseren de huid van binnenuit. De huid wordt optimaal gehydrateerd met hyaluronzuur (glow), verstevigd door de productie van collageen en elastine te stimuleren en gebiorevitaliseerd, wat resulteert in een verbeterde huidstructuur, conditie en functie. Ook kunnen fijne lijntjes en rimpels die niet met botox of fillers kunnen worden behandeld, zichtbaar worden verminderd middels skinboosters. Een skinbooster resulteert in het best mogelijke resultaat voor zowel de gezondheid als het uiterlijk van de huid.

Mesotherapie
Mesotherapie is een techniek waarbij een vloeistof direct in de huid wordt geïnjecteerd om optimaal onderhoud van de huid te verzorgen of specifieke huidproblemen aan te pakken. Deze vloeistof is een unieke mix van hyaluronzuur en andere ingrediënten zoals vitamines, mineralen en aminozuren. Deze worden specifiek samengesteld om aan de individuele huidbehoeften te voldoen.

Peelings
Peelings zorgen voor een verbetering van de huidfunctie en huidverschijning. Door het gebruik van peelings op verschillende dieptes in de huid komen verschillende herstelmechanismes op gang, waardoor veel huidproblemen kunnen worden aangepakt. Door vernieuwing en stimulering van de verschillende huidlagen, resulteert dit in een verbetering van de huidtextuur en huidstructuur, minder irregulair pigment en vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

* Wanneer de geboekte behandeling binnen 24 uur voorafgaand wordt geannuleerd of bij een no-show, wordt de helft van de behandeling in rekening gebracht.

Bekijk onze prijslijst